Binnenkort iets nieuws…

Gill Baley heeft publiekelijk een aantal stille maanden achter de rug. Die stilte was maar schijn. Achter de schermen worden er nieuwe muzikale stappen gezet. Gill Baley Acoustic verlaat het rock-‘n-roll tijdperk en bereidt zich voor op een fris repertoire met popnummers in een eigen versie. Deze voorbereidingen gaan gepaard met opnames, zowel voor de micro als de camera.

Swingende pianotonen worden gespeeld door Dirk Van Der Linden. Op de rockende gitaar speelt Patrick Van Daele. Wilfried Van Beveren zorgt voor subtiele, maar magnifieke percussie.

In januari ondergaan veel studenten examens en ook Gill ontsnapt hier niet aan. Het werk ligt even stil, maar vanaf februari wordt er terug op volle kracht creatief gewerkt.

Op de hoogte blijven kan via www.gillbaley.be

GILL BALEY treedt op voor 50 JAAR PUYENBROECK

Op zondag 5 mei a.s. wordt 50 jaar Puyenbroeck gevierd met gratis activiteiten en muziekoptredens. Gill Baley zal er optreden van 13.30 u – 14.00 u – Allen welkom op het Domein Puyenbroeck (Puyenbrug 1a in Wachtebeke)

19 april 2019

Gill Baley acoustic in concert

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Op 19 april 2019 pakt Gill Baley uit met een nieuw project: Gill Baley Acoustic

Hij komt verrassend uit de hoek. De band brengt covers in een eigen versie. Soms emotionele ballads, soms swingende uptempo songs.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn