Gilles Simoens

Concerten

Tot op heden heeft Gilles sedert oktober 2014 niet minder dan een 140-tal zangoptredens verzorgd in heel wat gemeenten en steden. Zo o.m. in zijn thuisstad Oudenaarde, Horebeke, Deinze, Maarkedal, Ninove, De Panne, Zottegem, Kortrijk, Zwalm, Waregem, Ronse, Anseroeul, Brakel, Avelgem, Tessenderlo, Wortegem-Petegem, Kluisbergen, Gent, Molenbaix, Dilbeek, Middelkerke, Gavere, Ieper,,….

Een optreden brengt heel wat ambiance mee en duurt in principe ongeveer 35 à 45 minuten. Natuurlijk is het ook mogelijk dat Gilles 2 x 30 minuten optreedt met een pauze van b.v. een half uur. Hij zingt ongeveer 12-15 liedjes per optreden, en richt zich sinds kort naar het populaire rock ’n roll-genre van de jaren ’50-’80..

In de zomer van 2015 is ook zijn eerste eigen single uitgekomen “MEISJE VAN DE MARKT”. Dit is een Nederlandstalig ambiancenummer. Begin 2016 is de tweede single uitgebracht, m.n. “ALL NIGHT LONG”. Dit is een Engelstalig popnummer. In augustus 2016 kwam reeds zijn derde single, ‘Wat een nacht’ uit. Met deze drie nummers brengt hij de ambiance naar een nog hoger niveau tijdens zijn optredens…

Gilles zingt naast Nederlandstalige songs, ook Engelstalige, Duitstalige en Italiaanse liedjes. Tijdens zijn shows brengt hij sinds kort een rock ’n roll-repertoire uit de jaren ’50-’80, die inslaat bij alle generaties..

Dit betekent dat hij zowel kan optreden voor een (zeer) jeugdig publiek op fuiven, edm., alsook voor een minder jong publiek op gepensioneerden- of jubileumfeesten, kermissen, lentefeesten en communies, bedrijfsfeesten, edm.

Gilles treedt op in (grote) zalen, maar ook in cafés, jeugdhuizen enz..

Iedereen bewondert zijn jeugdig enthousiasme en zangtalent op de podia als 16-jarige.

Ook voor uw feest is Gilles beslist een meerwaarde! Voor boekingen en verdere gegevens kan U terecht op de rubriek “info en boekingen” op deze website.

Concert 11.11.2017